Bułka śląska produkowana jest na bazie naturalnych składników, bez dodatku konserwantów, polepszaczy smaku czy sztucznych barwników. Ciasto wyrabiane jest tradycyjnie, na podmłodzie, która powstaje w wyniku procesu fermentacji mąki pszennej, drożdży i wody.
Nasze produkty
Bułki
Informacje szczegółowe
Cechy dobrego chleba
składniki
fermentacja
i podmłody
ziaren i zbóż
temperatura
i wilgotność
mąka
Rozwijamy się specjalnie dla Państwa
W naszej ofercie znajdą Państwo nie tylko
pieczywo i wypieki
Naturalnie Lody to wynik zaangażowania i pasji pewnej rodzinnej manufaktury, powstałej w latach 90 w Katowicach. Produkujemy lody naturalne. Na próżno szukać w nich konserwantów, past czy barwników. Wybieramy produkty, do których mamy zaufanie. Miłość do wypieków i deserów zrodziła się dzięki silnej, rodzinnej więzi i spotkaniom we wspólnym gronie. Tę samą, rodzinną atmosferę przekazujemy w lokalach, do których serdecznie Państwa zapraszamy.
Po wielu próbach, degustacjach, odnajdywaniu zapomnianych smaków oraz poszukiwaniu nowych, wprowadziliśmy pierwsze produkty marki Gotowe.
Marka ta będzie ułatwiać każdy dzień, oszczędzając Państwa cenny czas i zapewniając gotowe dania oraz dostarczając przyjemności dla podniebienia. Wszystkie dania są tworzone w oparciu o naturalne składniki i tradycyjne receptury